Theater (met alles erop en eraan)

Inhoud

Jullie zullen onder leiding van een dramadocent spelenderwijs stappen in de theater-wereld zetten en vooral het plezier en de durf van het toneelspelen gaan ervaren.

Deze cursus is voor jou als je graag alle aandacht krijgt met optredens tussen de schuifdeuren., maar ook voor jou als je een beetje verlegen bent en het bijvoorbeeld moeilijk vindt om voor de klas een spreekbeurt te houden.

Voor iedereen is toneelspelen een hele leuke en leerzame hobby. Want je leert hoe je het publiek kunt vermaken, maar ook hoe je stevig en vol vertrouwen voor een groep kan staan. Leer ook hoe jij je kan inleven in een rol, goed verstaanbaar jouw geleerde tekst kan opzeggen en met name hoe jij geloofwaardig een verhaal kan vertellen/overbrengen.

En alles wat je door de weken heen leert gaan wij toepassen in de theatervoorstelling die wij samen maken en aan het einde van de cursus gaan opvoeren!

Doel van deze cursus:

  • De basis leren van theater
  • Zelfverzekerd op het podium voelen
  • Tekst uit je hoofd leren
  • In een rol kruipen
  • Vertrouwd worden met eigen bewegen en stem geluid

Docent

Deze cursus wordt gegeven door Lizet Willems of een docent van SET Musical- en Theaterschool (opgericht door de oud musical - en theaterdocenten van voorheen UCK)

Locatie

Deze cursus wordt gegeven bij Zimihc. Een uitgebreide beschrijving vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.