Sport en spel

Inhoud

Voetbalschool balplezier verzorgt voor ons ook deze Sport & spelles op de velden van V.V.Voorwaarts. Dit is een goede aanvulling op bijvoorbeeld voetbal- en hockeytraining, omdat je hier leert hoe je efficiënter (met minder inspanning) harder kunt lopen, hoe je beter kan vrijlopen en hoe je samen moet werken.

Wil jij lekker sporten en bewegen maar kun je niet zo goed kiezen welke sport je precies wilt doen of hou je gewoon van afwisseling? Dan is deze cursus Sport & spel op jouw lijf geschreven! Het verbeteren van motorische eigenschappen, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid (de 5 cluks) is belangrijk. Zo kun je na afloop van deze cursus nog beter hardlopen, balanceren, springen, werpen, mikken en jongleren. Je doet stoeispelen, tikspelen en doelspelen. Spelletjes waarbij jij je eigen tegenstander bent, maar we werken ook samen of in teams.

Sportiviteit staat altijd op 1!

U neemt deze training apart bij Balplezier af. De kinderen worden eerst in de sportkantine van Voorwaarts opgevangen, eten en drinken daar wat en kunnen vrij spelen. Rond 16 uur sturen wij hen naar de training van Balplezier. Na afloop van de training, rond 17.30 uur, vangen wij hen weer op en kunnen ze nog even zelf binnen of buiten vrij spelen. Natuurlijk kunnen zij ook tussendoor terugkomen als dat nodig is, of zelfs de hele middag door ons opgevangen worden met een ander programma. U kunt uw kind tussen 17.30 en 18.00 uur ophalen bij CursusBSO Voorwaarts, Arienslaan 2 (Voorveldsepolder om de hoek van Mitland).

Voor meer informatie over de inhoud van de training en de trainers verwijzen wij graag naar de site van Balplezier.

Locatie

Deze opvang met losse training vindt plaats op Voorwaarts. Een uitgebreide beschrijving vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten. Het gedeelte van de kosten dat u voor de training aan Balplezier moet betalen, wordt met uw instemming door ons betaald en verrekend met deze kosten en vindt u terug op de factuur en de jaaropgave.