Skateles (gr 4+)

Inhoud

Op steeds meer locaties in Nederland kan je op skateles gaan! Vanaf komend schooljaar ook bij de CursusBSO! Ideaal voor kinderen vanaf groep 4.

Bij de skatelessen leer je alle basis bewegingen aan en leer je langzaam ook wat stunts. Er wordt speciale aandacht gegeven aan valtechnieken en veiligheid, zodat je ook als je steeds harder gaat geen blessures oploopt! We hebben slimme methodes ontwikkeld zodat jij makkelijk kan leren remmen, vallen, achteruit rijden en misschien zelfs jumps maken!

We beginnen een les rustig aan met wat basis oefeningen, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, daarna gaan we op ieders niveau door met de tricks. In het laatste gedeelte mogen jullie lekker onder begeleiding vrij skaten.

Bij heel slecht weer komt er een aangepast programma of wordt er binnen geskated.

Aan het einde van de periode, als jullie voldoende gevorderd zijn, maken we ook een uitstapje naar een skatepark! En ook deze cursus wordt afgesloten met een spetterende voorstelling van jullie in de theaterzaal.

Docent

Docenten voor deze cursus komen via Thisissoul, een skateschool uit Amsterdam.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Parnassos in de speeltuin en voetbalkooi of op Voorwaarts. Een uitgebreide beschrijving van deze locaties vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Materiaalkosten

De skates en protection worden door Thisissoul meegenomen. Hiervoor wordt een vergoeding van € 2,- per middag gevraagd.