Locaties

Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is een groot statig gebouw (de oude Rijks HBS) gelegen aan de Kruisstraat midden in Utrecht Oost. Het is vanaf alle scholen in de wijk Wittevrouwen en Buiten Wittevrouwen goed te voet te bereiken. Parnassos beschikt over een groot aantal zalen en oefenruimtes van verschillende afmetingen. Er is onder andere een danszaal met spiegels en een echte dansvloer. Al onze muziek-, dans- en dramacursussen worden hier gegeven. Parnassos heeft een sfeer die inspireert en waar onze docenten graag lesgeven. We hebben gemerkt dat dit ook voor de kinderen geldt.

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Parnassos

Behalve van de ruimtes, kunnen de kinderen ook gebruik maken van de prachtig aangelegde binnentuin van Parnassos en de aangrenzende speeltuin aan de Mulderstraat.

Adres:
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
tel: (030) 253 8448 (receptie)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen te voet naar deze locatie gebracht, anders per fiets/busje.

Zimihc

Zimihc is het kleinere broertje van Parnassos, letterlijk en figuurlijk. Zimihc, huis voor amateurkunst, is gevestigd in een oude lagere school aan de Bouwstraat 55, midden in de wijk Wittevrouwen in Utrecht Oost. Zimihc (Zat ik maar in Hoog Catharijne) organiseert in opdracht of op eigen initiatief festivals, evenementen en wedstrijden op het gebied van amateurkunst.
Ook zij beschikken over een aantal oude klaslokalen die zij verhuren. Door het kleinschalige karakter van dit gebouw is het uitermate geschikt voor de opvang van de 4- en 5- jarigen. Ook de creatieve cursussen worden bij voorkeur hier gegeven vanwege de goede faciliteiten.

Zimihc

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Voor het buitenspelen maken we gebruik van de semi-openbare speeltuin 'De Achtertuin' aan de Gildstraat. Deze speeltuin ligt op ongeveer 100 meter afstand van Zimihc en biedt veel uitdaging voor uw kind.

Adres:
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht
tel: (030) 2723455 (receptie)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen te voet naar deze locatie gebracht, anders per fiets/busje.

V.V. Voorwaarts

Voetbalvereniging V.V. Voorwaarts Utrecht is een 109-jarige voetbalvereniging gelegen op het sportpark 'de Berekuil' in de Voorveldse Polder. Wij gebruiken ruimte van de sportkantine als opvangplek voor de 6+ kinderen. De sportvelden worden voor het buitenspelen en de verschillende cursussen gebruikt. Omdat V.V. Voorwaarts omgeven is door water is het belangrijk dat uw kind kan zwemmen als hij/zij hier opgevangen wordt.

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang

Adres:
Arienslaan 2
3573 PT Utrecht

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen met de fiets, auto of per busje naar deze locatie gebracht