Locaties

Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is een groot statig gebouw (de oude Rijks HBS) gelegen aan de Kruisstraat midden in Utrecht Oost. Het is vanaf alle scholen in de wijk Wittevrouwen en Buiten Wittevrouwen goed te voet te bereiken. Parnassos beschikt over een groot aantal zalen en oefenruimtes van verschillende afmetingen. Er is onder andere een danszaal met spiegels en een echte dansvloer. Parnassos heeft een sfeer die inspireert en waar onze docenten graag vertoeven. We hebben gemerkt dat dit ook voor de kinderen geldt.

Onze locatie Parnassos bestaat uit de door ons gehuurde ruimtes. Dit is op alle dagen in ieder geval de muziekzaal, 0.24 en verder de door ons ingeroosterde leslokalen. Verder maken de kinderen gebruik van de openbare voorzieningen in het gebouw.

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

De kinderen maken voor het buitenspelen gebruik van de aangrenzende openbare speeltuin aan de Mulderstraat, die bereikbaar is via de prachtig aangelegde binnentuin van Parnassos.

Ophaalinstructie in verband met Corona: Je haalt je kind buiten op bij de dubbele rode deuren aan de achterkant van het gebouw. Je komt daar via de Tivolituin die 3 ingangen kent, via de Mulderstraat, rechtsom via de voorkant van het gebouw of via de parkeerplaats achter het gebouw. Het is niet toegestaan om naar binnen te komen, wij zullen je kind aan je overdragen bij de deur. Wij willen wel vragen om 1.5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere ouders en na het ophalen meteen te vertrekken.

Adres:
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
tel: 06-58847281 (CursusBSO Parnassos)
tel: (030) 253 8448 (receptie Parnassos)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen te voet naar deze locatie gebracht, anders per fiets/busje.

Zimihc

Zimihc is het kleinere broertje van Parnassos, letterlijk en figuurlijk. Zimihc, huis voor amateurkunst, is gevestigd in een oude lagere school aan de Bouwstraat 55, midden in de wijk Wittevrouwen in Utrecht Oost. Zimihc (Zat ik maar in Hoog Catharijne) organiseert in opdracht of op eigen initiatief festivals, evenementen en wedstrijden op het gebied van amateurkunst.
Ook zij beschikken over een aantal oude klaslokalen die zij verhuren. Door het kleinschalige karakter van dit gebouw is het uitermate geschikt voor de opvang van de 4- en 5- jarigen. Ook de creatieve cursussen worden bij voorkeur hier gegeven vanwege de goede faciliteiten.

Onze locatie Zimihc bestaat uit zaal 6 die wij dagelijks huren en verder uit de door ons ingeroosterde leslokalen. Ook hier maken de kinderen gebruik van de openbare voorzieningen in het gebouw.

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Voor het buitenspelen maken we gebruik van de semi-openbare speeltuin 'De Achtertuin' aan de Gildstraat. Deze speeltuin ligt op ongeveer 100 meter afstand van Zimihc en biedt veel uitdaging voor uw kind.

Ophaalinstructie in verband met Corona: Je haalt je kind buiten op bij Zimihc. Een van onze collega’s zal bij de deur staan en zorgen dat uw kind naar buiten komt. Het is niet toegestaan om naar binnen te komen, wij zullen je kind aan je overdragen bij de deur. Wij willen wel vragen om 1.5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere ouders en na het ophalen meteen te vertrekken.

Zimihc binnen

Adres:
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht
tel: 06-58847252 (CursusBSO Zimihc)
tel: (030) 2723455 (receptie Zimihc)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen te voet naar deze locatie gebracht, anders per fiets/busje.

V.V. Voorwaarts

Voorwaarts

Voetbalvereniging V.V. Voorwaarts Utrecht is een 109-jarige voetbalvereniging gelegen op het sportpark 'de Berekuil' in de Voorveldse Polder. Onze locatie Voorwaarts bestaat uit de sportkantine en de bestuurskamer die wij huren van VV Voorwaarts. Binnen hebben wij het exclusieve gebruik voor onze opvang. Op deze locatie vindt momenteel ook onze vakantieopvang plaats.

Voor het buitenspelen maken wij gebruik van de omliggende openbare ruimte, waaronder de sportvelden als deze niet aan anderen verhuurd zijn. Het is belangrijk om te weten dat er veel water is in het omringende gebied van V.V. Voorwaarts. Wij hebben dit meegenomen in onze veiligheids- en gezondheidsbeleid. Als uw kind hier regulier voor de 6+ cursussen wordt opgevangen, is het fijn als uw kind kan zwemmen.

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Ophaalinstructie in verband met Corona: Je haalt je kind op bij de kantine van Voorwaarts buiten aan de kant van het voetbalveld. Het is niet toegestaan om naar binnen te komen, wij zullen je kind aan je overdragen bij de deur. Wij willen wel vragen om 1.5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere ouders en na het ophalen meteen te vertrekken.

Adres:
Arienslaan 2
3573 PT Utrecht
tel: 06-45730226 (CursusBSO Voorwaarts)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen met de fiets, auto of per busje naar deze locatie gebracht

Griftpark

Onze BSO locatie Griftpark is gevestigd op de bovenverdieping van restaurant Peter's Bistro midden in het Griftpark.

Griftpark

De beoordeling van onze opvang op deze locatie kunt u terugvinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Ophaalinstructie in verband met Corona: Je haalt je kind buiten op bij de voordeur van het restaurant. Uitzondering: de kinderen van de knutselbubbel op dinsdag en de ‘hip voor nop’ op donderdag worden op het dakterras opgehaald. Hiervoor loop je naar links achter het gebouw en volg je de trap naar boven. Het is niet toegestaan om naar binnen te komen, wij zullen je kind aan je overdragen bij de deur. Wij willen wel vragen om 1.5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere ouders en na het ophalen meteen te vertrekken.

Adres:
Griftpark 1
Blauwkapelseweg 30
3572KC Utrecht
tel: 06-47131160 (CursusBSO Griftpark) tel: 030-2716699 (Restaurant Peter's Bistro)

Vervoer: Uw kind wordt vanaf de diverse scholen te voet naar deze locatie gebracht, anders per fiets of busje.