Kosten

Voor het middagvullende cursusprogramma, inclusief vervoer, opvang en eten en drinken en een cursus van 1,5 uur betaal je gemiddeld € 10,20 per uur in het schoolwekenpakket. Inmiddels hebben we ook een totaalpakket. De kosten en voorwaarden van dit pakket staan vanaf februari 2021 op deze site. Alle kosten worden maandelijks vooraf via automatische incasso afgeschreven.
Voor sommige cursussen worden materiaalkosten extra in rekening gebracht. Deze kosten staan bij de cursus vermeld en worden aan het eind van de periode afgeschreven.

N.B. De kosten voor de CursusBSO zijn aftrekbaar! Hierdoor zijn wij een goedkoop alternatief voor aparte opvang en een aparte cursus. De prijs van reguliere aftrekbare opvang is circa € 10 per uur; van de CursusBSO is het slechts € 10,20 per uur. De kosten voor een cursus van 1,5 uur komen daarmee uit op nog geen € 1.

Mocht het je niet lukken voor 18.00 uur op te halen op de cursuslocatie, dan betaalt je € 5,50. Je kind moet uiterlijk 18.30 uur zijn opgehaald. Indien je vroegtijdig meldt dat je je kind niet op tijd kan halen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je kind voor € 5,50 wordt thuisgebracht.

Een dag vakantieopvang kost € 75,-. Ook deze kosten komen in aanmerking voor de tegemoetkoming kinderopvang. Kijk hier voor meer informatie over deze vakantieopvang.

Voorwaarden

De kinderen worden ingedeeld op volgorde van binnenkomst. Een cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers. Indeling is daarom pas definitief nadat deze door de CursusBSO is bevestigd. Dit proberen wij zo snel mogelijk voor aanvang van de nieuwe cursusperiode per e-mail te doen. De deelname is pas definitief als wij het cursuscontract getekend van je ontvangen hebben.

Na inschrijving heeft je kind een vaste plek bij de CursusBSO tot wederopzegging of totdat je kind 13 jaar wordt. We werken met 2 cursusperiodes; de eerste loopt tot 1 februari, de tweede tot de zomervakantie. Na elke cursusperiode kun je kosteloos van cursus en/of dag switchen.

Verdere informatie en regels van de CursusBSO vind je in onze algemene voorwaarden.