HAPPY Huiskamer

Inhoud

Wil jij liever zelf bedenken wat je vanmiddag op de BSO doet? Even een half jaartje geen cursus? Stroom je later in? Of wil je op meer dan 2 dagen opvang? Dan kun je kiezen voor "De huiskamer". De huiskamer is net een beetje anders. Je volgt geen cursus, maar dat wil niet zeggen dat je niets doet of leert. Je hoeft niks, maar je kunt van alles.

We chillen in een ruimte die overal voor gebruikt kan worden. Je kan er tekenen, bouwen, schilderen, naaien. Of gewoon spelen, kletsen en lezen. Er wordt altijd een middagactiviteit voorbereid. Het liefst in overleg met jullie. Dus heb je een wens, of zelf een plannetje dat je altijd al hebt willen uitproberen? We gaan kijken of dat ook echt kan...

De vorige periode zijn er bijvoorbeeld proefjes gedaan, een 'slaap'feestje gehouden, cupcakes gebakken en ook nieuwe jurken en hele grote knuffels gemaakt.

Moet je meedoen aan de activiteit? Nee, bij de huiskamer hoeft dat niet. BSO is vrije tijd, dus als je een keer geen zin hebt om samen iets te doen, hebben we boekjes, spel- en knutselmateriaal waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. En er is ook alle tijd om buiten te spelen.

Docent

Deze cursus kan door verschillende docenten begeleid worden. Dit wordt na de planning bekend gemaakt. Meer informatie over de docenten kunt u vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.