HAPPY Huiskamer

Inhoud

Wil jij liever zelf bedenken wat je vanmiddag op de BSO doet? Even een half jaartje geen cursus? Stroom je later in? Of wil je op meer dan 2 dagen opvang? Dan kun je kiezen voor "De huiskamer". De huiskamer is net een beetje anders. Je volgt geen cursus, maar dat wil niet zeggen dat je niets doet of leert. Je hoeft niks, maar je kunt van alles.

Toevallig chillen we in een ruimte die eigenlijk een mooi atelier is. Je kan er tekenen en bouwen. Of schilderen of naaien. Of gewoon spelen, kletsen of lezen. Er wordt een middagactiviteit voorbereid, maar heb je zelf een plannetje dat je altijd al hebt willen uitproberen? We kunnen kijken of het ook echt kan...

Moet je meedoen aan de activiteit? Nee, bij de huiskamer hoeft dat niet. BSO is vrije tijd, dus als je een keer geen zin hebt om samen iets te doen, hebben we boekjes, spel- en knutselmateriaal waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. En er is ook alle tijd om buiten te spelen.

Docent

Meer informatie over de docenten kunt u vinden op de docentenpagina.

Locatie

Na de planning wordt de locatie voor deze cursus bekendgemaakt. Een uitgebreide beschrijving van alle locaties, vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.