Cursus Engels (7-9)

Inhoud

Vind jij het leuk om Engels te leren, dan is deze cursus echt iets voor jou! Ben je bang voor saaie lessen? Nergens voor nodig, want we leren Engels door te zingen, te bewegen, te knutselen en spelletjes te doen! De Cursus Engels kan een vervolg zijn op Engels 4 t/m 6 jaar maar dat hoeft natuurlijk niet! Iedereen die graag Engels wil leren is welkom!

Bilingual Kids is een organisatie die een creatieve en speelse lesmethode ontwikkeld heeft om jonge kinderen Engels te leren. Zij hebben dezelfde visie als de CursusBSO over het aanleren en ontwikkelen van talenten bij jonge kinderen. Zij doen dit door bewegen, muziek en creatieve opdrachten volledig in het Engels. De cursus wordt gegeven door een native speaker!

Doordat de groep uit maximaal 12 kinderen bestaat is er voldoende aandacht voor elk kind.

Docent

Meer informatie over de docent, Alexis Moran, kunt u vinden op de docentenpagina.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Zimihc. Hier is een speciale ruimte voor deze leeftijdsgroep ingericht. Een uitgebreide beschrijving vindt u onder locaties.

Kosten

Kijk hier voor de kosten.

Materiaalkosten

In verband met het gebruik van de leermethode van bilingualkids zijn wij genoodzaakt voor deze cursus € 1,50 per keer, in rekening te brengen voor licentie- en materiaalkosten.