Cursussen

cursus

Hierboven ziet u de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. In het overzicht hieronder staat het cursusaanbod vanaf 1 februari 2019. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 1 februari 2019

Hieronder staat het overzicht van de cursussen die in de periode van 1 februari tot 19 juli 2019 gegeven kunnen worden. U kunt uw kind alleen nog aanmelden voor de cursussen en op de dag waarbij Mogelijk staat. Of uw kind daar geplaatst kan worden is mede afhankelijk van het vervoer vanaf school. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of belt u dan even, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc VOL VOL VOL
4-/5-jarigen Engels Zimihc VOL VOL
Capoeira (beginners) (6+) Parnassos VOL VOL
Capoeira (gevorderden) (7+) Parnassos VOL VOL
Circus (6+) Parnassos VOL Mogelijk
Hang-out (10+) Voorwaarts Mogelijk VOL
Hockeytechniektraining (6+) Voorwaarts Mogelijk
Kitchen kids (gevorderd) (7+) Zimihc VOL Mogelijk
Koken en bakken (6+) Zimihc VOL VOL
Latin dance aerobics (6+) Parnassos VOL
Musical (7+) Parnassos VOL VOL
Muziek PLUS (6+) Zimihc VOL
Recycle kunst (6+) Parnassos/Zimihc/Wittevrouwenkade VOL VOL VOL
Sport en spel (6+) Voorwaarts Mogelijk VOL
Tekenen & Schilderen (6+) Wittevrouwenkade VOL
Voetbaltechniektraining (6+) Voorwaarts Mogelijk Mogelijk
Willie Wortel vliegt naar de Maan (6+) Parnassos Mogelijk VOL

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Als uw kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de 6+ cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan uw kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat u kunt zien wat uw kind geleerd of gemaakt heeft.