Cursussen

cursus

Hierboven zie je de verschillende cursussen die de CursusBSO kan bieden. De meeste cursussen staan open voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Sommige cursussen zijn speciaal afgestemd op jongere of wat oudere kinderen; dat staat expliciet aangegeven. Dit wordt aangegeven door de vermelding 4-/5-jarigen OF door vermelding van de minimale groep waar je kind in moet zitten. Bij de indeling proberen wij het leeftijdsverschil binnen de groep zo klein mogelijk te houden!

Cursussen vanaf 1 februari 2021

Hieronder staat het overzicht van de cursussen voor de periode van 1 februari tot 17 juli 2021. Wij zijn op dit moment deze periode aan het afronden en plaatsen geen nieuwe kinderen meer. Aanmelden voor de zomervakantieopvang kan wel via vakantieopvang{ad}cursusbso.nl. Na de zomervakantie starten wij het nieuwe blok, waarvoor de kinderen eind juni kunnen worden aangemeld. Eind juni nemen wij onderstaand ook het nieuwe aanbod op. Bij vragen of onduidelijkheden, mail of bel gerust, wij leggen het graag verder uit.

Naam Locatie Maandag Dinsdag Donderdag
4-/5- jarigen cursus Zimihc Mogelijk Mogelijk VOL
4-/5- jarigen Engels (groep 1-3!) Zimihc VOL Mogelijk
Capoeira Parnassos VOL Mogelijk
De Knutselbubbel Griftpark VOL Mogelijk
Free Run Ninja (vanaf groep 5) Parnassos VOL
GroenKriebels Griftpark Mogelijk
Happy Huiskamer Griftpark VOL
Hip voor nop (vanaf groep 4) Griftpark Mogelijk
Koken en bakken Zimihc Mogelijk Mogelijk VOL
Musical (vanaf groep 4) Parnassos Mogelijk Mogelijk
Skaten (vanaf groep 4) Parnassos Mogelijk
Sport en Spel Voorwaarts Mogelijk Mogelijk
Taekwon-Do Parnassos Mogelijk
Tekenen & Schilderen Zimihc Mogelijk
Theater Zimihc Mogelijk
Voetbaltechniektraining Voorwaarts Mogelijk Mogelijk
Willie Wortel en de Robots (vanaf gr.4) Parnassos Mogelijk Mogelijk Mogelijk

De 4- en 5-jarigen nemen deel aan een speciaal op hen afgestemd breed creatief programma. Deze cursus kan in het Nederlands en ook in het Engels (voor kinderen vanaf 4 1/2) gegeven worden. Geen kennis van het Engels is hiervoor vereist! Een 4-,5- jarige start altijd met 1 opvangdag. Als je kind al op de CursusBSO zit, dan is er een mogelijkheid voor extra dagen en om vanaf 5,5 jaar door te stromen naar de andere cursussen.

Er zijn 2 cursusperiodes van ongeveer 20 weken. De cursussen worden gegeven door vakdocenten aan groepjes van circa 10 kinderen. Elk half jaar kan je kind een andere cursus kiezen. Aan het eind van elke periode zijn er exposities en voorstellingen, zodat je kunt zien wat je kind geleerd of gemaakt heeft.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.