Aanmelden

Fijn dat u overweegt om uw kind aan te melden voor de CursusBSO. Als uw kind eenmaal bij de CursusBSO opgevangen wordt, is leuke en leerzame opvang tijdens schoolweken gegarandeerd.

Voor de inhoud en de beschikbaarheid van de verschillende cursussen adviseren wij u eerst op de pagina cursussen te kijken. Misschien wilt u ook eerst meer lezen over het plaatsingsbeleid en de algemene voorwaarden.

Mocht u uw kind na de start van een periode, dus tussentijds, willen laten instromen, neem dan eerst telefonisch contact met ons op.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een periode in de toekomst, laat dan uw e-mailadres op onze homepagina achter, dan wordt u op de geïnteresseerdenlijst geplaatst en ontvangt u in ieder geval bericht zodra deze nieuwe periode voor aanmelden wordt opengesteld. Wij hanteren geen WACHTLIJSTEN. U krijgt wel voorrang bij plaatsing.

Aanmeldformulier

Als u uw kind wilt aanmelden, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Wilt u uw kind het liefst per direct geplaatst hebben? Neemt u dan s.v.p. eerst contact op via e-mail of telefoon, voordat u het onderstaande formulier invult.

Velden met een sterretje(*) zijn verplicht. Let op: de CursusBSO communiceert voornamelijk via e-mail. Vul uw e-mailadres dus juist in.

Als u de muis boven een woord met een stippellijntje houdt, dan ziet u meer informatie.

Na het verzenden van het aanmeldformulier krijgt u een bevestiging op uw scherm te zien en ontvangt u binnen 2 dagen een e-mail van ons. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Gegevens kind

Jongen
Meisje


Gegevens eerste contactpersoon

Indien u al een kind heeft ingeschreven, hoeft u alleen maar de verplichte velden in te vullen.
Het systeem koppelt u en eventueel het tweede contact aan uw kind.Gegevens tweede contactpersoonGegevens cursus

volgen
beginnen
in schoolvakanties en/of op schoolvrije dagen opgevangen worden


Bijzonderheden